تشکیل جلسه شورای شبکه معلمان استان همدان با محوریت "پویش آموخته ها و نیاموخته هایم در دانشگاه فرهنگیان".
20 اسفند 1402

دومین جلسه تخصصی "پویش آموخته ها و نیاموخته هایم در دانشگاه فرهنگیان" امروز ۲۰ اسفندماه با حضور نماینده نهاد رهبری، مسئول شبکه، قائم مقام، روسا مراکز چهار گانه، مسئول کارگروه‌های تخصصی و شهرستان‌ها در سالن جلسات مدیریت پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان همدان برگزار گردید.

در این جلسه ضمن بحث و گفتگو پیرامون مسائل شبکه معلمان استان، در مورد برنامه‌‌ریزی برای برگزاری هرچه بهتر پویش آموخته ها و نیاموخته‌ها در استان تبادل نظر شد.

🔰کانال اطلاع‌رسانی شبکه معلمان استان همدان

@shama_hamedan